Sleutel Service

Sleutel Service


Voor al uw sloten hebben wij een sleutel

Heeft u een duplicaat nodig van uw sleutel? Dan helpen wij u graag verder. Schoenmakerij Ak dupliceert verschillende soorten sleutels. Hierbij valt te denken aan:

  • Huissleutels
  • Schuursleutels
  • Fietssleutels
  • Kruissleutels

Indien uw sleutel niet voorradig is of wanneer u een speciale sleutel nodig heeft, dan bestellen wij deze voor u. Tevens bieden wij garantie op de sleutel. U krijgt uw aankoopbedrag terug wanneer de sleutel niet past.
Het maken van een kopie van uw sleutel neemt niet veel tijd in beslag. Dit zal slechts enkele minuten duren. Graag zien wij u terug in onze winkel en helpen we u graag verder met onze sleutelservice.

Nieuw! Transponder Sleutels


Autosleutels en transponder sleutels

Voor uw auto en transponder sleutels zijn wij u graag van dienst! We ondersteunen verschillende automerken. Staat uw merk niet op de lijst, vraag dan even aan een van onze medewerkers of we u toch van dienst kunnen zijn.Onze Sleutel Service


Naambordjes naar eigen keus en smaak

Ook kunt u voor naambordjes terecht bij Schoenmakerij Ak. Deze worden geheeld naar eigen keus en smaak gemaakt. U kunt kiezen uit vele modellen en materialen. Voor het assortiment raden wij u aan om langs te komen bij de winkel.


Dupliceren

Naambordjes

Sloten

Advies