Schoenen Reparaties

Reparaties


Schoenreparaties

Bij Schoenmakerij Ak in Hengelo kunt u terecht voor reparaties van alle type schoenen zoals laarzen, sandalen en (wandel) schoenen. Ook zijn we in staat om exclusieve Engelse of Italiaanse schoenen te repareren.

Indien uw schoenen gerepareerd moeten worden wordt er in overleg bepaald welke reparatie(s) nodig zijn. Ook kijken we samen met u of het wel waard is om de schoen nog te repareren. Hierbij kunt u op ons advies vertrouwen. In geval van reparaties wordt er van tevoren een reparatieprijs vastgesteld zodat er achteraf geen misverstanden ontstaan.

Schoenen oprekken

Heeft u te kleine schoenen en wilt u ze net ietsjes groter hebben? Geen paniek, want bij Schoenmakerij AK kunt u terecht voor het oprekken van uw schoenen.
Het oprekken van uw schoenen doen we met alle expertise en zorgvuldigheid. Hou er rekening mee dat het oprekken van schoenen altijd voor eigen risico is.

Onderhoud


Professioneel Onderhoud

Om uw schoenen zo lang mogelijk mooi te houden kunt u bij ons ook terecht voor de beste onderhoudsproducten. Hierbij valt te denken aan onderhoudsproducten voor lederwaren, tassen, een lederen bankstel of uw leren jas.